Zavřít menu +
0
Zpět na přehled

Ponořte se do svého nitra, vyzkoušejte terapii tmou

Utápíte se v častých depresích? Máte náročné povolání, jste vyčerpaní a cítíte se vyhořelí? Možná vám pomůže terapie tmou.

Tato novodobá technika se pomalu ale jistě dostává do našeho povědomí. Terapie tmou je léčebný proces, kdy jste v temné a tiché místnosti po dobu několika dní, uzavřeni sami se sebou a svými myšlenkami.

Zdá se vám tato metoda dosti radikální? Mnoho z nás se při představě pobytu v čisté černo-černé tmě zděsí. Není však důvod. Tato metoda je zcela bezpečná a proces je po celou dobu pod dohledem odborného terapeuta.

Proces očisty přináší nejen blahodárné účinky pro naši mysl, ale i pro naše tělo.

Terapie tmou nám pomůže se v tomto uspěchaném světě zastavit a najít si čas pouze pro sebe a pro svou mysl. Proces probíhá na odlehlých a nerušených místech, kde jste uzavřeni do temné místnosti s postelí, stolem a toaletou. Doporučená délka pobytu je minimálně pět dní. Po celou dobu je k dispozici terapeut a samozřejmě každému, kdo se rozhodne toto podstoupit, je podávána pravidelná a vyvážená strava.

Pobyt ve tmě nám pomůže uvědomit si, co je v životě opravdu důležité, a může člověku ukázat směr, který třeba již dlouho hledá. Dojde k sebeuvědomění a posílení svojí vlastní vnitřní síly.

Mimo jiné, terapie také pomáhá snižovat výskyt kožních onemocnění, zlepšuje zrak, sluch a pomáhá snižovat vysoký krevní tlak. Současně je vhodná i při redukci váhy, neboť tělo vnímá potřebu jídla zcela jinak, když jídlo nevidí.

Na co si dát pozor, než terapii podstoupíte?

V první řadě vybírejte pečlivě místo, kde chcete tento extrémní zážitek absolvovat a pečlivě to zvažte. Současný trh nabízí nespočet nabídek na tyto pobyty. Ne u všech však budete mít tu čest s opravdovými profesionály.

Důrazně se tato metoda nedoporučuje lidem, kteří trpí duševní poruchou jako je například schizofrenie i úzkostné stavy. Pacient by touto metodou mohl svoje onemocnění ještě prohloubit.

Jistá dávka odvahy je v tomto případě na místě, proto se nebojte udělat v životě změnu a nalézt svoje vnitřní já.

Aktuálně

S aplikací Nextlife máte o Vašem zdraví vždy přehled.

06.02.2020 | Přinášíme nové funkce nejen na webový portál, ale i do aplikace pro systém Android a IOS. Zdravotní rádci, sdílení dat s lékaři, karta pacienta, grafické znázornění vývoje výsledků v čase a mnoho dalšího. Neváhejte a vyzkoušejte.
CELÝ ČLÁNEK

Rozdáváme vouchery na vyšetření

07.01.2019 | Na leden a únor jsme pro vás přichystali vouchery na vyšetření zdarma. Sledujete náš Facebook!
CELÝ ČLÁNEK

Nyní je možné si objednat i jednotlivé metody vyšetření!

10.01.2018 | Chybí vám ve vybraném zdravotním balíčku konkrétní metoda? Nebo byste si rádi zakoupili jen konkrétní metody vyšetření na doporučení vašeho lékaře? To není žádný problém. Kromě objednávání celých balíčků je nyní nově možné objednat si i jednotlivé metody vyšetření. Kde jednotlivé metody naleznete? V horní liště přejdete na "Objednávku zdravotních balíčků" a přepnete se na "Jednotlivá vyšetření". Pak už jen pokračujete v nákupu jak jste zvyklí. Pokud jste u nás ještě nikdy žádné vyšetření nenakupovali a nevíte si rady, můžete se podívat třeba na stručný nebo podrobný návod "Jak na NextLife App".
CELÝ ČLÁNEK
ZOBRAZIT DALŠÍ...

Už máte naši aplikaci?

Mějte své zdraví pod kontrolou přímo ve svém chytrém telefonu.
Aplikace NEXTLIFE je nyní dostupná ZDARMA v App Store i v Google Play.