Zavřít menu +
0
Zpět na přehled

Startovací balíček

Základní kroky k lepšímu zdraví a kvalitnějšímu životu

Startovací balíček

Startovací balíček – základní kroky k lepšímu zdraví a kvalitnějšímu životu

Ne nadarmo si nejčastěji připíjíme na zdraví. Zdraví je tou nejvzácnější věcí, kterou člověk může sobě i ostatním přát. Bohužel si to ale nejčastěji uvědomujeme až tehdy, když je naše zdraví ohroženo. Přitom mnoho zdravotních problémů pramení z prostého zanedbávání a přehlížení varovných signálů.

Když tělo volá o pomoc

„Zdraví je základem pro plnohodnotný život“

Život s nemocí je plný omezení, které nám nedovolují vykonávat činnosti naplňující nás radostí. Zdravotní nepohoda se odráží také na naší psychice a projevuje se špatnou náladou. To vše může vyústit ve zhoršení vztahů, snížení výkonnosti a jiné nepříjemné životní situace.

Příznaky a problémy

Je proto dobré svému tělu rozumět a dokázat rozpoznat prvotní příznaky, které vám mohou prozradit, že je s tělem něco v nepořádku.

Znáte příznaky nejčastějších onemocnění?

Cukrovka

Častá žíznivost, hubnutí navzdory setrvávání chuti k jídlu, časté močení, a to i v nočních hodinách, mohou být příznaky začínajících problémů u cukrovky. Ta je dle evropských statistik osmou nejčastější příčinou úmrtí napříč celou Unií. Mezi její další příznaky pak patří častá únava nebo vyšší náchylnost k infekcím.

Cukrovka je onemocnění, které není radno podceňovat a čím dříve je u pacienta objevena, tím větší má člověk šanci na život bez budoucích komplikací.

Problémy s játry

Do statistik s nejčastějšími úmrtími způsobenými nemocemi v Evropě spadá také onemocnění jater. Játra fungují jako naše soukromá čistička a zbavují tělo odpadních látek.

Příznaky onemocnění jater nebývají vždy lehce rozpoznatelná. Mezi neurčité prvotní příznaky patřívá bolestivost v oblasti dutiny břišní, především v pravém podžebří. Můžeme často pozorovat i změny na pokožce, na které se mohou objevovat tmavé skvrny. Zpozorněte také, pokud má vaše bělmo očí nebo nehtová lůžka žlutý nádech. Pacienti se špatně fungujícími játry se mohou nadměrně potit a pociťovat únavu spolu s nevolností.

Postižené ledviny

Neméně důležitým orgánem, který nás zbavuje škodlivin, jsou ledviny. Problémy s nimi spojené se nejčastěji projevují skrze změny v barvě moči do tmavších odstínů. Onemocnění ledvin se také často projevuje velkou bolestivostí v oblasti beder, nebo zvýšeným krevním tlakem.

Zvýšený cholesterol

Cholesterol je přirozenou součástí lidského těla. Ačkoliv je pro člověka nezbytný, je nutné si udržovat jeho správnou hladinu. Pokud máme nadbytek LDL cholesterolu, usazuje se na stěnách cév a tepen, kde může způsobovat ztrátu jejich flexibility a ucpávat je. Vysoký LDL cholesterol výrazně přispívá k výskytu kardiovaskulárních a cévních onemocnění a patří mezi hlavní příčiny předčasných úmrtí.

Dbejte o své zdraví

Všem těmto příznakům a následkům se však můžete velmi jednoduše vyhnout, budete-li následovat několik jednoduchých kroků. Stačí svému tělu pouze naslouchat a pečovat o něj. Jak? Zapracujte na efektivní životosprávě, dodržujte správné stravovacími návyky, mějte dostatek pohybu a pravidelně kontrolujte svůj zdravotní stav u lékaře, který je schopen včasně odhalit většinu začínajících problémů.

Správná životospráva

Jedním z prvních kroků je správná životospráva. Ta je magickým klíčem ke zdravému a spokojenému životu.
V dnešní uspěchané době se pro nás stal nepřítelem číslo jedna stres. Ten dokáže napáchat obrovské škody, do svého života bychom si ho proto vůbec neměli pouštět. Pokud se to již stalo, myslete více na sebe a své zdraví a dopřejte si ve svém životě dostatek odpočinku a relaxačních cvičení, která vám pomohou se se stresem vypořádat. Popřemýšlejte také o příčinách vašeho stresu a těch nejtíživějších se snažte zbavit.

Dalším krokem je dostatek kvalitního spánku. Pokud spíte pravidelně méně jak 7 hodin denně a o víkendech naopak klidně 10 hodin v kuse, změňte to. Neponocujte a choďte spát dříve! Uvidíte, že se do vašich dnů opět začne dostávat energie.

Velmi důležité je si uvědomit i to, že lékař je zde pro Vás. Pokud tedy cítíte, že Vás trápí nějaké zdravotní obtíže, neváhejte jej kontaktovat.

Jednoduchý balíček, který vám prozradí vše

Je zde také možnost preventivního vyšetření v rámci Startovacího balíčku od NEXTLIFE. Tento produkt je určen každému, kdo na sobě pozoruje nějaké příznaky z výše zmíněných onemocnění, nebo se jen necítí „ve své kůži“. Ocení jej zároveň každý, kdo má zájem o své zdraví a chce znát svůj aktuální zdravotní stav.

Celé vyšetření je prováděno skrze jediný odběr krve, na jehož základě se vyhodnocuje pacientův stav, funkce srdce a cév, jater, slinivky a ledvin. Výsledky jsou následně pacientovi sděleny skrze dopis nebo chytrou mobilní aplikaci, která mu ukáže kompletní výsledky testů v přehledné a srozumitelné formě. Balíček tak nabízí následnou komplexní lékařskou péči v moderní verzi, která v České republice nemá obdoby. Vše je rychlé, jednoduché a přehledné.

Startovací balíček objednáte zde

 

 

Aktuálně

S aplikací Nextlife máte o Vašem zdraví vždy přehled.

06.02.2020 | Přinášíme nové funkce nejen na webový portál, ale i do aplikace pro systém Android a IOS. Zdravotní rádci, sdílení dat s lékaři, karta pacienta, grafické znázornění vývoje výsledků v čase a mnoho dalšího. Neváhejte a vyzkoušejte.
CELÝ ČLÁNEK

Rozdáváme vouchery na vyšetření

07.01.2019 | Na leden a únor jsme pro vás přichystali vouchery na vyšetření zdarma. Sledujete náš Facebook!
CELÝ ČLÁNEK

Nyní je možné si objednat i jednotlivé metody vyšetření!

10.01.2018 | Chybí vám ve vybraném zdravotním balíčku konkrétní metoda? Nebo byste si rádi zakoupili jen konkrétní metody vyšetření na doporučení vašeho lékaře? To není žádný problém. Kromě objednávání celých balíčků je nyní nově možné objednat si i jednotlivé metody vyšetření. Kde jednotlivé metody naleznete? V horní liště přejdete na "Objednávku zdravotních balíčků" a přepnete se na "Jednotlivá vyšetření". Pak už jen pokračujete v nákupu jak jste zvyklí. Pokud jste u nás ještě nikdy žádné vyšetření nenakupovali a nevíte si rady, můžete se podívat třeba na stručný nebo podrobný návod "Jak na NextLife App".
CELÝ ČLÁNEK
ZOBRAZIT DALŠÍ...

Už máte naši aplikaci?

Mějte své zdraví pod kontrolou přímo ve svém chytrém telefonu.
Aplikace NEXTLIFE je nyní dostupná ZDARMA v App Store i v Google Play.